Commerciële stalen deuren - Tips voor het vinden van de beste stalen deuren voor uw bedrijf

Commerciële stalen deuren – Tips voor het vinden van de beste stalen deuren voor uw bedrijf

Elk bedrijf dat zijn waardevolle bezittingen probeert te beschermen, kiest voor commerciële stalen deuren boven elk ander type. Dit zijn de sterkste deuren die op de markt verkrijgbaar zijn en de enige die effectief het type beveiliging bieden dat u absoluut nodig heeft voor een commercieel bedrijf. Niet alleen zijn ze sterk, maar ze hebben ook de beste brandklasse, weerstand tegen tornado’s en orkanen en duren het langst. Als het gaat om het kiezen van commerciële deuren voor uw onderneming, is staal de beste en enige manier om te gaan.

Wanneer beveiliging uw hoogste prioriteit heeft

Commerciële stalen deuren - Tips voor het vinden van de beste stalen deuren voor uw bedrijf

Stalen deuren kunnen zowel door de mens gemaakte als natuurlijke mishandeling beter aan dan andere materialen die gewoonlijk worden gebruikt voor commerciële deuren. Ze zijn sterk, duurzaam en kunnen gemakkelijk extra beveiligingsfuncties inbouwen, zoals slagvaste sloten, versterkte frames, versterkte bevestigingsplaten en stanglippen. Ze zijn ook gegalvaniseerd zodat ze niet verslechteren naarmate ze ouder worden en het beste afschrikmiddel vormen voor pogingen tot inbraak.

Brandclassificaties

Een van de snelste dingen die uw bedrijf binnen enkele minuten kan vernietigen, is een brand. Stalen deuren zijn de enige met een brandwerendheid van drie uur. Aluminium- of fiberglasdeuren mogen nooit worden gebruikt als een bedrijf een brandklasse vereist. Houten deuren zijn inherent brandbaar en de beste houten deuren hebben slechts een brandwerendheid van 90 minuten. Alle buitendeuren en binnendeuren van het bedrijf moeten van staal zijn gemaakt om de brandveiligheid te waarborgen en te voldoen aan de brandcodes.

lang leven

Deze deuren gaan meestal minstens 30 jaar mee of zelfs langer. Wanneer reparaties nodig zijn, kunnen ze tegen lage kosten worden uitgevoerd. De meest voorkomende reparatie die bij stalen deuren moet worden uitgevoerd, is het repareren van krassen en deuken. Anders zullen stalen deuren de tand des tijds passeren waar andere deuren dat gewoon niet zullen doen.

Commerciële stalen deuren - Tips voor het vinden van de beste stalen deuren voor uw bedrijf

Geluidsbarriere

Commerciële stalen deuren zijn ook de beste als het erom gaat om het geluidsniveau beperkt te houden tot bepaalde gebieden. Deze deuren hebben de hoogste beoordeling voor geluidsoverdracht en zijn uitermate geschikt voor gebruik wanneer de specificaties voor geluidsreductie moeten worden aangehouden.

Daarnaast zijn commerciële stalen deuren ook de meest sanitaire deuren om te gebruiken, omdat ze antimicrobiële eigenschappen hebben, water- en corrosiebestendig zijn en de gemakkelijkste deuren zijn om te repareren en te onderhouden voor de lange termijn. Als het gaat om bedrijfsdeuren, moet staal uw enige optie zijn.